Skrevet 31.12.2010 kl.01:15. Ligger i kategorien Blogg

4


Fotograf: Jeannette Krohn

dette bilde er tatt på julaften, rett før pakke åpninga begynte.

Skrevet 29.12.2010 kl.19:55. Ligger i kategorien Blogg

1
Disse bildene ble tatt 1. juledag, selv ble jeg ganske fornøyd med de.

Fotograf: Jeannette Krohn

Dette bilde ble tatt lille julaften. Jeg er ikke noe særlig blink med landskaps bilder, men disse ble jeg fornøyd med.

 

Skrevet 29.12.2010 kl.19:41. Ligger i kategorien Blogg

0


Fotograf: Jeannette Krohn

Av en eller annen grunn, som jeg enda ikke vet, elsker jeg bilder av øyne, de fasinerer meg, det har de gjort siden 5.klasse, det var da jeg begynte å tegne øyne, og det har jeg gjort siden, og når jeg begynte med bilder har jeg alltid likt bilder av øyne. 
Disse to øynene hører til to forskjellige hunder, den ene Chico, den øverste, en brun konge puddel, med nydlige øyne. Den andre Tricksi en svart konge puddel.

Hva syns du ?

Skrevet 15.12.2010 kl.15:24. Ligger i kategorien Blogg

5


Model: Anja Bo-Quien 
http://anjabq.blogg.no/Model: Anna Lena 
http://annalenalystad.blogg.no/

Fotograf: Jeannette Krohn
Redigert: Jeannette Krohn

Hva syns du?

Skrevet 08.12.2010 kl.12:40. Ligger i kategorien Blogg

3


Min Jul

For meg er julen den tinden på året hvor familie står i sentrum. Før jul er det masse stress, og det er ofte derfor voksne ikke gleder seg til julen, selv er jeg atten år, noe som da også er sett på som voksen, men for å være helt ærlig, jeg er absålutt ikke voksen, jeg er et barn som gleder seg til jul, til å spise julemat, åpne pakker og tilbringe tiden sammen med familien min.

Helt siden jeg har vært liten, har min julemorgen bestått av å sitte forran TV'n med julestrømpen min, og sett tre nøtter til askepott, veien til julestjernen og alle tegnefilmene som sendes på morgenen. Men nå er jeg da altså "voksen" å skal jobbe på julaften. Men trur du jeg lar dette stoppe meg? neida, jeg skal nok ta det opp sånn at jeg får sett det uansett.
Jeg får ont inni meg med tanke på at det er noen som sitter alene på julaften. Det er en norsk julesang hvor det synges om to eldre mennesker som sitter alene på julaften, jeg blir så trist, selv om jeg vet at sangen ender med at de får besøk av den bortkomne sønnen sin som gjør alt godt igjen på slutten av sangen.

Det har bak på Romsdals bustikke vært mye klaging på at det er jul og at det finnes jul overalt. Jeg ble helt sjokket når jeg leste det, går det virkelig an å være så negativ til en så koselig høytid? tydeligvis

Gled dere over julen, ta tid til alt som gjerne blir litt forsømt i hverdagen. Kos dere.

Nå har jeg skikklig julestemning, jeg sitter å hører på norske julesanger, det snør som bare det ute, og her hjemme er det pyntet til jul. Når jeg ser ut blir jeg så gla, alt ser så fint ut, koselig, og til og med litt romantisk.

Jeg gleder meg til jul <3

Hva gjør du på Julaften ?

-Jeannette

Skrevet 02.12.2010 kl.11:07. Ligger i kategorien Blogg

2Fotograf: Anna Lena Lystad

Model: Jeannette Krohn(meg)
Fotograf: Malene Hjertvik Lange

Hva syns du ?

hits