Skrevet 27.11.2012 kl.14:47. Ligger i kategorien Blogg

8Er det det virkelig dette vi ser på som vakkert?

Jeg har sett og lest en del i det siste om Valeria Lukyanova. En jente som blir kalt en levende barbie dukke, her blir jeg bare stumm av å se alle bildene og kommentarene, hvordan kan noen syns at denne jenta er pen, og at dette er bra jobbet fra hennes side? Er det virkelig sånn den dag i dag at vi foretrekker jenter som er sultet, opperert og halveis druknet i sminke? Fremfor natulig sjønnet?

Bare tanken på hvor lang tid dette tar på morran får meg til å grøsse! Hvis jeg hver mårgen før skole, jobb eller bare for å gå på butikken skulle ordne håret, som bare det tar lang tid, krølle, stitte eller ha i et tonn med hårprodukter. For så å begynne med sminken, jeg kan selv sminke meg ganske mye når jeg skal ut eller i en spessiel anledning, men det å vær dag sminke seg så omfattende, ikke talom.

Først må jo "brunkremmen" på, deretter begynne med øyenskygge, som røser, og du får nesten all fargen under øynene fremfor på øyenlokke hvor det egentlig hører hjemme. Så skal man begynne med eyeliner, som jeg alldri får til å bli lik, blir den fin på den ene siden så blir den tynnere eller tykkere på den andre siden, å blir den for tynn så legger jeg på mer, å da blir den tykkere enn den andre. Å så har vi det gående. Så skal jo de falske øyenvippende på, jeg bruker også de, en gang i blandt, hvis det er ball eller noe såndt, men da står jeg i ti minutt kvarter med den ene. Og når jeg endelig er ferdig med den, og den sitter, må jo en til på. For ikke å snakke om hvor mange ganger jeg har fått både lim og øyevipp innpå øye, noe jeg kan garantere apsolutt ikke er å anbefale.

Å helt til sist skal jo linsen på, jeg bruker også linser i spesielle anledninger, halloween, photoshoot osv, men jeg har en tendens til å glemme at linsen bør tas på før sminken. Så det ender med at tårene triller når jeg tar de på, blinker, og så kanjse er linsen feil vei, så jeg må ta den ut, eller at den detter ut. Da når jeg endelig er ferdig med linsen må jeg jo rette opp halve sminken som tårene har tatt med seg.

Men man er da enda ikke færdi , man skal jo se ut som folk i klestil også når man går ut. Da må man jo finne noe som ser bra ut sammen med sminken, trur ikke joggebukse duger der altså.

Nei for meg er det utrolig at disse jentene gidder alt dette styre for å se falske ut, når de i tilleg er veldig pene under alt dette.
Hva sjedde meg den natulige skjønnheten ?Fremfor natulig skjønnhet?

- Jeannette

Skrevet 13.11.2012 kl.15:01. Ligger i kategorien Blogg

3


I dag døde verdens beste hund! Chico var en av de to puddelene til besteforeldrene mine, han ble 11 år. Han måtte avlives i dag pågrunn at han var blitt så gammel at han ikke klarte å holde seg og gjor derfor fra seg innendørs.

Hunden er jo menneskets beste venn, og det har sjedd utallige ganger at jeg har grått ned i pelsen hans når ting gikk meg imot. Han snakket kanjse ikke, å ga ikke akkurat råd, men lyttet til det jeg hadde å fortelle, og var rolig og tolmodig. Chico var en tidligre utstillings hund, på utstilling er det noe som heter hund og barn, hvor barna er de som stiller ut hunden. Jeg og Chico har vært rundt sammen med besteforeldrene mine å stilt han ut. Jeg husker da vi vandt 1. plass i barn og hund, jeg var utrolig stolt, jeg var jo ikke mer enn 9-10 år gammel.

Chico har vært i live mitt siden jeg var 9 år gammel, det er nesten halvparten av livet mitt. Jeg kommer aldri til å glemme han, og minnene jeg har sammen med han!

Det er merkelig hvor knyttet man blir til dyrene man har oppvokst med og vært hinnsidigt glad i.Chico i snøen på hyttapå Reusand


Uttafor hytta, Skiljarbu


Ikke akkurat det beste bildet..


Sammenkrøllet som en liten ball :P

Hvil i fred go gutten min<3

- Jeannette

hits