Skrevet 10.11.2011 kl.13:42. Ligger i kategorien Blogg

7


Har nettopp sett på bildene fra London turen i 2010. Jeg vil så innmari tilbake! Savner London så veldig! Men heldivis blir det ikke så altfor lenge til jeg skal tilbake, ei utroli god venninne av meg skal flytte dit neste år, jeg har så lyst å bli med, men jeg har en kjæreste her og har ikke muligheten til å dra. Men det skal nok bli noen turer til London etterhvert når Mathilde flytter dit! Jeg kommer til å savne deg en masse! Det blir trist, men jeg er veldig glad på dine veine!

Bilder fra turen:


Mathilde og Jeannette på turbuss!

Skrevet 08.11.2011 kl.12:04. Ligger i kategorien Blogg

5Hentet fra

Jeg går hjem alene i mørket, ser meg over skulderen, det er ingen der... Jeg kunne sverge på at jeg hørte noe. Der er det igjen! Enda en gang ser jeg meg over skuldern, ikke en skjel å se. Jeg fisker frem nøklene fra lommen, og holder et godt tak rundt de, så hvis noen skulle komme har jeg i det minste et slags våpen. Jeg kjenner at trangen til å løpe vokser inni meg, til tross for at det ikke er noen bak meg.

Jeg er redd for mørket, alltid vært, men nå for tiden har det blitt verre, det er heldivis ikke ofte jeg går i mørket alene, men det er like skremmende hver gang. Antall voldtekter har økt, ikke bare i oslo, men også i en liten by som Molde.

Jeg leste nettopp et innlegg på denne bloggen som fikk meg til å tenke, anbefaler andre også å lese den! kansje du har et svar eller en løsning på dette problemet som bare blir større og større.

Har du tanker om dette? del dem gjærne med meg !

-Jeannette

hits