Skrevet 19.10.2010 kl.14:03. Ligger i kategorien Blogg

0Model: Jeannette Krohn
Fotograf: Malene Hjertvik Lange
Redigert: Jeannette Krohn

Løven
Jeg er løven i stjernetegn. I dag har jeg sett litt på Stjernetegn, noe jeg syns er ganske interessangt. Mitt stemmer skummelt mye.

Løven 23.juli-23.aug

i naturen kalles Løven for dyrenes konge og mennesker født i dette tegnet blir ofte den naturlige leder. De trives med å være midtpunkt og kan gjerne opptre med dikt, sanger, eller skuspill i festlige lag. Løven stimuleres av drama og eventyr.

Lik som August ofte er den varmeste måneden på den nordlige halvkule, utstråler Løvemennesker mye varme og generøsitet. Allerede som barn ser man sterk viljestyrke og pågangsmot, og de vil gjerne være best i klassen. De er optimistiske, lekelysten og krever mye oppmerksomhet ellers føler de seg tilsidesatt.

Løvemennesker er gode organisatorer og de strutter av energi og pågangsmot. Ambisjonene er høye, og de når som regel sine mål. Dessuten er de altfor stolte og stae til å gi seg halvveis, noe som kan føre til utbrenthet.

Som menneske virker Løven sjarmerende og inntagende på andre med sitt spontane og likefremme vesen. de er okke kalde og beregnende, men heller generøse og sympatiske. Det trenger allikevel ikke være bare fryd å omgåes løver, fordi de kan være både dominante og arrogante. skal man derimot få en Løve i sin hule hand, er det bare å pøse på med oppmerksomhet og smiger. De er svake for ros og beundring. På dette punktet kan Løven vær rett og slett så godtroende at hun mister perspektivet fulstendig.

Løven kommer til sin rett i selvstendige, kreative yrker eller innenfor undervisning og organisasjon. vi finner dem også innen barne- og ungdomsarbeid.

Kjærligheten

Løvens personelighet kommer også til uttrykk i kjærlighetslivet. Løven tar vare på den og de hun elsker, og kan overraske med gavedryss og komplimenter. det hun i imidlertid venter til gjengjeld er at partneren setter pris på dette og gir henne anerkjennelse. Løven vil ha noe tilbake for det hun ofrer, hvis ikke blir hun usikker.

Løver er stabile og lojale og forventer det samme av partneren. Løven kan ikke ha en partner som virker ubestemt og usikker. Det er viktig å skape et godt forhold hvor hun ikke risikerer ustabilitet. et sidesprang fra partneren vil utløse Løvens brøl.

Så noe av dette, mye av dette er meg.

-Jeannette

kilder
http://www.astrologheidi.com/page39.html
http://www.horoskoper.no/nb/stjernetegn/loven.html

Hvilke stjernetegn er du? Stemmer ditt stjernetegn overens med deg som person ?

Skrevet 12.10.2010 kl.23:36. Ligger i kategorien Blogg

0Modell: Jeannette Krohn
fotograf: Anja Bo-Quien (http://anjabq.blogg.no/)

Skrevet 11.10.2010 kl.09:08. Ligger i kategorien Blogg

1


Det må jeg si, jeg er imponert over både meg selv og Mathilde! (http://runawaylove.blogg.no/) Det viste seg under turen at jeg hadde en helt sinnsykt til retningssans, og Mathilde hadde peiling på alt vi skulle se og hva som ikke var så nøye. Jeg må ærlig innrømme at jeg var bombesikker på at vi kom til å rote oss bort opp til flere ganger, men det gjorde vi faktisk ikke. Utrolig nokk.

London er helt utrolig! og på denne turen har ihvertfall jeg lært en masse, og det trur jeg nok Mathilde også har. Vi klarte oss helt fint, og fant ut at mat ikke var så innmari viktig, det var så mye annet vi skulle og ville se, at maten ble litt bortprioritert. 
Vi var også helt utrolig effektive, vi fikk gjort unna Tower of London, Madame Tussauds, London Dungeon og Shopping på samme dag.
Jeg skal så fort som mulig få ut bilder, og fortelle fra dag til dag om London turen ;)

håper dere kommer til å like dem

-Jeannette


Bilde er hentet fra Weheartit.com

Skrevet 02.10.2010 kl.09:26. Ligger i kategorien Blogg

0


Da er det 1 dag til jeg og Mathilde (http://runawaylove.blogg.no/) drar til London. Jeg gleder meg noe så sinnsykt! de som kjenner meg vet at jeg er litt av en rote kopp, og at jeg ikke eier stedssans :P ikke bare det, men Mathilde er ikke så altfor ulik meg:P Så dette kommer til å bli litt av en tur, to rothoder som skal ut på tur alene, det er nesten garantert at vi kommer til å rote oss bort!

Kameraet skal selfølgelig bli med på tur, og når jeg kommer hjem blir det en masse nye bilder på bloggen som jeg håper dere kommer til å like. Jeg og Mathilde har allerede blitt enig om at dobbeltdekker bussene må tas bilde av, samt de røde telefonkjoskene! Det blir ikke London uten dem ;)

Kjenner at nå er jeg virkelig reise syk :D

Har du vært i London før?
Hva likte du best? og Hvorfor ?
Bildene er hentet fra Weheartit.com

hits