Skrevet 28.06.2013 kl.19:59. Ligger i kategorien Blogg

5


Snusken Tjuvradden er denne hunden her, grunnen til at vi kaller han dette er pågrunn av at han er matgal, og stjeler det han kan finne av mat, om plastposen er på brøet bryr han seg ikke så mye om, han spiser hele greia med plastiken på. Og alt annet av mat han kan få fatt på. Det er min tantes hund, og vi passer han når hun er ute og reiser, og for å unngå stjeling av mat må vi holde døren til kjøkkenet lukket HELE TIDEN! Glemmer man det kan man si hadebra til maten som ligger på benken, hva enn det måtte være !

Men har en jo ufattelig nydlig da!Modell: Kengo / Snusken tjuvradden

Fotograf: Jeannette Krohn

Hva syns du om bildene? Har du hund eller passer en ofte? hvis du har en morsom hundehistorie så fortell den til meg da!

 

Skrevet 13.06.2013 kl.19:50. Ligger i kategorien Blogg

1


Jeg har vært med et par ganger på paintball nå, og er bitt av basillen kan man vel si :P Det er ufattelig morsomt, til tross for de store blåmerkene som har en tendens til å poppe opp en eller to dager etter du har spilt. Anbefales på det varmeste.

De som er å spiller har nettopp opprettet et nytt team, og leter nå etter ny logo og kule bilder, jeg har prøvd meg på begge deler :P

Laget i Adobe illustrator

Laget i Adobe Photoshop

Hva syns du? har du noen ideer til meg?


Har du prøvd pailtball før? Isåfall hva syns du?


hits