Skrevet 15.02.2012 kl.01:44. Ligger i kategorien Blogg

5


Jeg viste at min kjære hadde planer om å stelle i stand noe til meg på valentine. Men aldri verden om jeg hadde drømt om dette. 

Jeg kom hjem til et rom med levende lys, det lå roseblader på gulvet, i sengen å på bordet. 

I sengen var rosebladene dekorert til et hjerte med forbakostaven min inni. 
Jeg viste ælig talt ikke hva jeg skulle si eller føle, jeg var bare så innmari glad. Jeg mener, hallo, hvilken jente er det som ikke har drømt om at kjæresten skal være kjempe romantisk og gjøre noe sånt?

Å jeg er da altså så heldig å få oppleve det! jeg kunne ikke annet en smile. Jeg sto der å bare smilte. Lenge. 

Så kom det fra kjæresten min, som sto bak meg, i den svarte genseren som han kler så godt, å som han vet at jeg syns han er døds kjekk i, åpne gaven da vel, det sto en rød enske på bordet. Som nesten var dekket av roseblader.

Jeg åpnet den, til å begynne med skjønte jeg ikke helt hva det skulle vær, det var et bilde med en løve på.
Så tok jeg opp bildet å innså at det var avbildet et anheng, et løve annheng. som skulle på armbåndet som han hadde gitt meg til jul

Kjæresten min fortalte meg så at det ikke var kommet til gulsmeden enda, å at han var så uheldig å komme dit å bestille det dagen etter at det var blitt tatt bistilling, og det kom desverre ikke med på denne vareleveringen, men at den snart kom inn igjen hos gullsmeden. 

Løve er stjernetegnet mitt,  jeg lever igrunn ganske godt opp til det, og har alltid vært stålt av å være løve, så det har en spessiel betydning for meg. 

Som om ikke alt dette var nok, har kjæresten min vært syk en liten stund nå, å var ikke noe særlig piggere i dag. Men alikevel stelte han istand alt dette for meg. 

Jeg er så innmari heldig! 

Elsker deg vennen min<3
Skrevet 13.02.2012 kl.22:32. Ligger i kategorien Blogg

7


Jeg ble veldig inspirer av et innlegg en god venninne av meg skrev... so here i go 
- Jeg er bortskjemt. jeg kan ikke en gang nekte... for det er sant. i oppveksten fikk jeg nesten alt jeg pekte på, men ettersom jeg ble eldre måtte jeg jo også hjelpe til hjemme for å få det jeg ville ha. 

 

- Jeg er pappas lille gullunge. Noe som av å til faktisk kan være ganske slitsomt, siden det ofte krever mye, jeg må jo leve opp til forventningene.

 

- Jeg kan være manipulerende og får ofte eller nesten alltid viljen min. 


- Av og til trenger jeg litt tid for meg selv, så jeg kan klarne tankene. Av å til lurer jeg på om jeg tenker for mye, på nåtiden fremtiden og fortiden. Drømmer meg ofte vekk, og fantaserer om ting og tang.

 

- Jeg har altid vært litt guttejente, det er lettere å bli venn me gutta, av en eller annen grunn. 


- Jeg liker biler, helst tyske, men har flere favoritter.

 

- Jeg spiller playstation. Har hørt at det er unormalt for jenter, men jeg tviler, det er nok bare noe gutta forestiller seg, for jeg kjenner mange jenter som spiller. 


- Jeg har en masse klær å sko som jeg skjelder bruker, men neskter å kvitte meg med. Og sikkert 1000 smykker som aldri blir brukt siden jeg helst går med et spessielt smykke som betyr mye for meg. 

 

- Jeg har komplekser. Om hvordan jeg ser ut, usikker på om opførselen er rett i hvisse situasjoner. Og er usikker på meg selv iblandt. 
- Jeg ler hvis jeg blir nervøs, fleu, ikke vet hva jeg skal svare, eller hvis jeg ikke hører hva du sir, men allerede har sakt hæ? to ganger. 

 

- Jeg er somregel veldig glad, men hvis jeg blir sint så er jeg definnetift ikke noen hyggelig person å være i samme rom sammen med, å spessielt ikke hvis det er deg jeg er sint på. 

 

- Har jeg en mening om noe så sier jeg den. Og står somregel på mitt, uansett hva du mener. 

 

- Jeg er staere en et esel, å vil nok mest sansynelig ikke være den første til å gi meg. 

 

- Jeg ELSKER å ta bilde, men har desverre ikke like god tid til såndt lenger, jeg har så mange gode ideer! men de blir nedprioritert i fordel for skole, jobb, kjæreste, familie og venner. 

 

- Famile betyr ALT for meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten mamman min, som alltid er der, å som jeg kan snakke med om alt, og min pappan min som har lært meg så mye, og som alltid har stilt opp hvis jeg har havnet i trøbbel. Besteforeldrene mine er de beste! Jeg har ALLTid sett opp til de, sammen med tentene mine. - Jeg er Løve, og lever opp til stjernetegnet. And love it. Ble du noe klokere?, fikk du vite noe du ikke viste?, er det noe annet du lurer på?

Skrevet 13.02.2012 kl.21:18. Ligger i kategorien Blogg

1


Monter hadde bestilt fyrverkeri av Ergo pyroteknikk as. Her noen av bildene som jeg tok i den anledning. 

Det må sies at det å ta bilder av fyrverkeri er apsålutt ikke lett, å er en utfordring. 

Har du tatt bilde av fyrverkeri før? 

Hva syns du om bildene mine?

hits