Skrevet 28.01.2011 kl.11:24. Ligger i kategorien Blogg

2Model: Anja Bo-Quien 
http://anjabq.blogg.no/
Fotograf: Jeannette Krohn

Dette er et bilde som jeg har lagt ut før.

Vi hadde en oppgave om å lage en reklame, en venninne av meg hadde ideen om å lage en reklameplakat om kvinnemishandling, og akkurat i denne tiden lå en annen go venninne av meg på sykehuse, etter å ha fjernet blindtarmen, jeg hadde ikke kommet med noen ide om hva jeg skulle gjøre, og når jeg og venninen min var på besøk på sykehuset fikk vi ideen, for den dagen skulle jeg være modell for henne, så vi hadde med oss alt utstyre, så stakkars syke Anja (venninnen min) ble sminket og tatt bilde av mens hun lå på sykehuset, legen som kom inn mens vi hold på så bare rart på oss, men jeg ble veldig fornøyd, selv om dette er det man kan kalle et megen lite planlagt bilde.


Model: Jeannette Krohn 
Fotograf: Anna Lena Lystad
http://annalenalystad.blogg.no/

Dette er bildet som venninnen min tok senere den dagen, vi var ikke sikre på hva som skulle stå på plakaten så vi tok med oss en helt hvit plakat, for så senere skrive på den i photoshop. 
Syns dette bildet er utrolig bra!


Modell: Malene Hjertvik Lange (hvit) Jeannette Krohn (svart)
Fotograf: Jeannette Krohn (selvutløser/fjernkontorll)

Dette bildet ble tatt senere, hvor vi fikk oppgaven om å lage en reklame for en organisasjon, desverre er det ikke så lett å se at det er et balltre jeg holder i hånden, det skulle kommet bedre frem, men bortsett fra det er jeg veldig fornøyd.

Skrevet 21.01.2011 kl.11:37. Ligger i kategorien Blogg

5


Ingen er perfekt!

Alle ungdommer ser på bilder av kjendiser og modeller, du slipper ikke unna bilder av de fine og perfekte menneskene, du ser de i blader, på reklame, på tv, og på plakater, de er overalt. Hvordan kan du unngå å ikke ville se sånn ut? Men det vi ønsker oss er jo ikke det som er i virkeligheten, de ser ikke sånn ut, de er ikke perfekte.
Det vi streber etter finnes ikke. Men vet ungdommene det? Tenker man over sånt når man ser en kjendis i et blad? Nei, de som ikke har fått det banket inn i skallen hvordan ting gjøres og er, etter 3 år med media , tenker ikke over sånt.

Etter min mening er dette ikke etisk riktig, å lure ungdom, og voksne, til å strebe etter noe som ikke finnes, spesielt hos damer kan dette skape usikkerhet og dårlig selvbilde. Selv mener jeg at Hollywood har skyld i at spiseforstyrrelser ble et så stort problem som det er,  før måtte du være så og så høy for å være modell, og ikke veie så og så mye. Har du noen gang sett en kjendis som ser normal ut på et bilde, anna enn på snikbilder som er tatt av papparzier?

Det gjør jo ikke ting bedre at alle guttene sikler etter det nye bildet av Jessica Alba, hva får vel det oss jenter å føle? At vi også må se sånn ut for at guttene skal sikle etter oss?.

Er dette riktig? Nei det er ikke det, nå betyr nesten utseende mer enn det indre.

Grunnen til at bildene blir manipulert er jo gjerne pågrunn av salg. Og det fungerer jo. Men det er så mange neggative sider med dette, man bryter ned selvtilitt til unge jenter ogforursaker spiseforstyrrelser. Men dette tenker jo ikke produsenten på, de tenker mer på hvor mye de vil tjene på dette, men ville det skade at bildene var orginale?

Ville salge bli mindre da?Jeg kjenner selv følelsen av å strebe etter å se slank å pen ut, og alle jenter har vel på et eller annet tidspunkt slitt med dårlig selvbilde. Det skjer vel enda og det, at jeg ser meg i speilet og tenker, hmmm... skulle kanskje hatt litt smalere midje og stramere rumpe, men jeg har innsett at det å slite etter en modell kropp er ikke noe jeg har tid eller ork til. Selv syns jeg det er pent å være "normal" (værken tynn eller tykk, men en plass midt i mellom)

Til dere gutta!: Uansett hvor ofte du sier til jenta di at hun er vakker, deilig og har fin kropp, så sier dere det ikke nok. Selv har jeg funnet meg en utrolig hælig fyr, som er VELDIG flink å kompitere kropp og utseende å det har hjulpet selvtilitten min MYE!

- Jeannette

 

Skrevet 12.01.2011 kl.16:15. Ligger i kategorien Blogg

0


 

Modeller: Malene Hjertvik Lange og Jonas Dalheim Reitan 
Fotograf: Jeannette Krohn

Hva syns du ?

Skrevet 11.01.2011 kl.10:53. Ligger i kategorien Blogg

2


 


Tanken bak disse bildene var at jeg nettopp hadde stått opp og kjæresten min skulle på jobb, og han får en hade klem, men jeg vet ikke helt om det ble sånn

Modeller: Jeannette Krohn og Andreas Reitan 
Fotograf: Malene Hjertvik Lange

Hva syns du ??

Follow my blog with bloglovin

Skrevet 10.01.2011 kl.12:34. Ligger i kategorien Blogg

1

Model: Jeannette Krohn og Andreas Reitan 
Fotograf: Malene Hjertvik Lange

hits