Skrevet 27.11.2012 kl.14:47. Ligger i kategorien Blogg

8Er det det virkelig dette vi ser på som vakkert?

Jeg har sett og lest en del i det siste om Valeria Lukyanova. En jente som blir kalt en levende barbie dukke, her blir jeg bare stumm av å se alle bildene og kommentarene, hvordan kan noen syns at denne jenta er pen, og at dette er bra jobbet fra hennes side? Er det virkelig sånn den dag i dag at vi foretrekker jenter som er sultet, opperert og halveis druknet i sminke? Fremfor natulig sjønnet?

Bare tanken på hvor lang tid dette tar på morran får meg til å grøsse! Hvis jeg hver mårgen før skole, jobb eller bare for å gå på butikken skulle ordne håret, som bare det tar lang tid, krølle, stitte eller ha i et tonn med hårprodukter. For så å begynne med sminken, jeg kan selv sminke meg ganske mye når jeg skal ut eller i en spessiel anledning, men det å vær dag sminke seg så omfattende, ikke talom.

Først må jo "brunkremmen" på, deretter begynne med øyenskygge, som røser, og du får nesten all fargen under øynene fremfor på øyenlokke hvor det egentlig hører hjemme. Så skal man begynne med eyeliner, som jeg alldri får til å bli lik, blir den fin på den ene siden så blir den tynnere eller tykkere på den andre siden, å blir den for tynn så legger jeg på mer, å da blir den tykkere enn den andre. Å så har vi det gående. Så skal jo de falske øyenvippende på, jeg bruker også de, en gang i blandt, hvis det er ball eller noe såndt, men da står jeg i ti minutt kvarter med den ene. Og når jeg endelig er ferdig med den, og den sitter, må jo en til på. For ikke å snakke om hvor mange ganger jeg har fått både lim og øyevipp innpå øye, noe jeg kan garantere apsolutt ikke er å anbefale.

Å helt til sist skal jo linsen på, jeg bruker også linser i spesielle anledninger, halloween, photoshoot osv, men jeg har en tendens til å glemme at linsen bør tas på før sminken. Så det ender med at tårene triller når jeg tar de på, blinker, og så kanjse er linsen feil vei, så jeg må ta den ut, eller at den detter ut. Da når jeg endelig er ferdig med linsen må jeg jo rette opp halve sminken som tårene har tatt med seg.

Men man er da enda ikke færdi , man skal jo se ut som folk i klestil også når man går ut. Da må man jo finne noe som ser bra ut sammen med sminken, trur ikke joggebukse duger der altså.

Nei for meg er det utrolig at disse jentene gidder alt dette styre for å se falske ut, når de i tilleg er veldig pene under alt dette.
Hva sjedde meg den natulige skjønnheten ?Fremfor natulig skjønnhet?

- Jeannette

8 kommentarer

NATURLIG, ALL DET WAY. Ja, man kan sminke seg osv. Men det går da VIRKELIG grenser.. Det der er ikke skjønnhet i mine øyne..

Skrevet 27.11.2012 kl.14:53
HElt enig. Det er bare ekkelt å tenke på at hun faktisk ser sånn ut..

JEG HAR UKAS BLOGG KONKURRANSE PÅ MIN BLOGG!

Lyst å være med :D?

Skrevet 27.11.2012 kl.14:56
omg... Naturlig skjønnhet rocker jo i forhold til den fakee dama..

du har så rett :D

Skrevet 27.11.2012 kl.15:08

Hekla

Noen synes det er fint, noen ikke. Alle må få lov til å ha sine egene meninger. Er heller ikke naturlig skjønnhet å bruke sminke. Det er også juks til skjønnheten. Dekke litt med conceler på den røde flekken der og litt der osv. Da blir det jo ikke naturlig!?

Synes det ikke er så pent med sånne "levende" barbie dokker, men orker ikke å bruke energien min til å dømme andre mennesker hvordan dem ser ut. Alle er forskjellige.

Skrevet 27.11.2012 kl.15:15
Nei sjønner ikke at dei gidder! Er grett med "naturlig" sminke..men å stå i flere timer fremfor speilet med sminke, hår osv..det hadde ikke eg giddet..:)

Og hun dukke dama er jo bare helt freaky..

Skrevet 27.11.2012 kl.15:18
Hei! Kult innlegg :-) Jeg lurte på om du vil ta en titt på min blogg? Og kanskje bli fast leser hihi<3

Skrevet 27.11.2012 kl.15:49
Det tar jo ikke nødvendigvis så mye lenger tid å sminke seg sånn, i forhold til den "naturlige måten", som i grunnen kan inneholde like mye (og mer) sminke. Hehe :-) Med henne kan det jo være at det meste er tatovert på fra før, og da blir det jo litt lettere å sminke seg om morgenen.

Hun skal få se slik ut for min del, men jeg ville nok stoppet for en god stund siden - dersom jeg i det hele tatt hadde startet.. I tillegg så har jo alt sin grunn, og så får vi bare håpe at det hun oppnådde det hun ville med operasjonene..

Skrevet 27.11.2012 kl.16:02
Er så enig med deg! Det er nærmest ekkelt og se på disse jentene, som er sånn! Uff, nei, naturlig er nok mer min stil.

Skrevet 27.11.2012 kl.16:03Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits