Skrevet 13.11.2012 kl.15:01. Ligger i kategorien Blogg

3


I dag døde verdens beste hund! Chico var en av de to puddelene til besteforeldrene mine, han ble 11 år. Han måtte avlives i dag pågrunn at han var blitt så gammel at han ikke klarte å holde seg og gjor derfor fra seg innendørs.

Hunden er jo menneskets beste venn, og det har sjedd utallige ganger at jeg har grått ned i pelsen hans når ting gikk meg imot. Han snakket kanjse ikke, å ga ikke akkurat råd, men lyttet til det jeg hadde å fortelle, og var rolig og tolmodig. Chico var en tidligre utstillings hund, på utstilling er det noe som heter hund og barn, hvor barna er de som stiller ut hunden. Jeg og Chico har vært rundt sammen med besteforeldrene mine å stilt han ut. Jeg husker da vi vandt 1. plass i barn og hund, jeg var utrolig stolt, jeg var jo ikke mer enn 9-10 år gammel.

Chico har vært i live mitt siden jeg var 9 år gammel, det er nesten halvparten av livet mitt. Jeg kommer aldri til å glemme han, og minnene jeg har sammen med han!

Det er merkelig hvor knyttet man blir til dyrene man har oppvokst med og vært hinnsidigt glad i.Chico i snøen på hyttapå Reusand


Uttafor hytta, Skiljarbu


Ikke akkurat det beste bildet..


Sammenkrøllet som en liten ball :P

Hvil i fred go gutten min<3

- Jeannette

3 kommentarer

R.I.P lille Chico <3

Skrevet 13.11.2012 kl.15:05
R.I.P :( Fint bilde ! Fint blogg btw :)

Skrevet 13.11.2012 kl.15:08

Ingrid

<3

Skrevet 13.11.2012 kl.16:23Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits