Skrevet 07.05.2012 kl.13:55. Ligger i kategorien Blogg

5


Har du noen gang hatt den følelsen hvor du bare ikke orker å tenke på enkelte ting?

I det siste har jeg værg ganske neggativ, jeg har eksamen forran meg, noe jeg appsolutt ikke ser frem til, siden denne kommer til å bli den vanskligste og med det kjedeligste stoffet i historien.
Insperasjon og motivasjon eksisterer rett og slett ikke nå for tide, jeg har veldig lyst ut å ta bilder man finner ikke inspirasjon fra noe.
Det er lenge til jeg får vite om jeg kommer inn på skole, noe som selfølgelig følger med seg stress og usikkerhet. Og hvis jeg kommer inn, klarer jeg å få meg jobb? hvor skal jeg bo?

For ikke så altfor lengesiden bestemte jeg meg for å ta et kurs i yoga på 200 timer, dette krevde en søknad og påmelding.
For noen dager siden fikk jeg vite at jeg kom inn og skal tilbringe en måne av ferien min i Oslo på yoga kurs for å bli yoga instuktør. Her kommer usikkerheten og stresset inn i bildet igjen, i løpet av denne måneden må jeg ha klart både en praksis eksamen og en skriftlig eksamen samt ha levert inn og fått godkjent alle "hjemmeleksene" som blir gitt i dette tidsrommet.

I tilegg har man jo somregen litt problemer her og der ellers også..

Noen gang hatt det slik? At det ene etter det andre fører til stress og usikkerhet, og du ender med å rett å slett ikke ville tenke på det?

Men heldigvis bruker dette å kunn vare i perioder, så hvis du føler det samme, slapp av, det går over etterhvert.
5 kommentarer

Dette kjenner jeg veldig igjen! Særlig ting som man ikke vet hvordan man skal gjøre, enten det gjeler å skrive en oppgave, ta opp noe vanskelig med en venn eller arrangere et bursdagsselskap, kan tårne seg opp så man ikke orker å tenke på det. Min erfaring er at det beste ofte er bare å gå inn i det, og se hvilke alternativer man har. Og så hjelper det av og til å tenke "Hva er det verste som kan skje?" siden det kan få fram at det som oftest er mange andre ting i livet som er viktig.

Hilsen Jan Christian

Skrevet 07.05.2012 kl.14:57
har troa på at du klare detta vennen! :)

Skrevet 07.05.2012 kl.17:20

catrine

Du klarar deg nok superbra så flink og sta som du er Jeanette :) Så er dette egentlig ingen problem for deg vettu ;) Har trua på deg søta :)!

Skrevet 07.05.2012 kl.21:26
catrine:aww takk<3

Skrevet 08.05.2012 kl.13:01
mathilde: :D tusen takk<3

Skrevet 08.05.2012 kl.13:02Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits