Skrevet 15.02.2012 kl.01:44. Ligger i kategorien Blogg

5


Jeg viste at min kjære hadde planer om å stelle i stand noe til meg på valentine. Men aldri verden om jeg hadde drømt om dette. 

Jeg kom hjem til et rom med levende lys, det lå roseblader på gulvet, i sengen å på bordet. 

I sengen var rosebladene dekorert til et hjerte med forbakostaven min inni. 
Jeg viste ælig talt ikke hva jeg skulle si eller føle, jeg var bare så innmari glad. Jeg mener, hallo, hvilken jente er det som ikke har drømt om at kjæresten skal være kjempe romantisk og gjøre noe sånt?

Å jeg er da altså så heldig å få oppleve det! jeg kunne ikke annet en smile. Jeg sto der å bare smilte. Lenge. 

Så kom det fra kjæresten min, som sto bak meg, i den svarte genseren som han kler så godt, å som han vet at jeg syns han er døds kjekk i, åpne gaven da vel, det sto en rød enske på bordet. Som nesten var dekket av roseblader.

Jeg åpnet den, til å begynne med skjønte jeg ikke helt hva det skulle vær, det var et bilde med en løve på.
Så tok jeg opp bildet å innså at det var avbildet et anheng, et løve annheng. som skulle på armbåndet som han hadde gitt meg til jul

Kjæresten min fortalte meg så at det ikke var kommet til gulsmeden enda, å at han var så uheldig å komme dit å bestille det dagen etter at det var blitt tatt bistilling, og det kom desverre ikke med på denne vareleveringen, men at den snart kom inn igjen hos gullsmeden. 

Løve er stjernetegnet mitt,  jeg lever igrunn ganske godt opp til det, og har alltid vært stålt av å være løve, så det har en spessiel betydning for meg. 

Som om ikke alt dette var nok, har kjæresten min vært syk en liten stund nå, å var ikke noe særlig piggere i dag. Men alikevel stelte han istand alt dette for meg. 

Jeg er så innmari heldig! 

Elsker deg vennen min<3
5 kommentarer

så søtt :)

Skrevet 15.02.2012 kl.01:58
Så søtt <3

Skrevet 15.02.2012 kl.02:13
happy valentines day :) heldige du !

Skrevet 15.02.2012 kl.08:51
Fin blogg! :D

kommentere min? <3

Skrevet 15.02.2012 kl.09:28
så koselig! :- )

Skrevet 15.02.2012 kl.10:08Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits