Skrevet 13.02.2012 kl.22:32. Ligger i kategorien Blogg

7


Jeg ble veldig inspirer av et innlegg en god venninne av meg skrev... so here i go 
- Jeg er bortskjemt. jeg kan ikke en gang nekte... for det er sant. i oppveksten fikk jeg nesten alt jeg pekte på, men ettersom jeg ble eldre måtte jeg jo også hjelpe til hjemme for å få det jeg ville ha. 

 

- Jeg er pappas lille gullunge. Noe som av å til faktisk kan være ganske slitsomt, siden det ofte krever mye, jeg må jo leve opp til forventningene.

 

- Jeg kan være manipulerende og får ofte eller nesten alltid viljen min. 


- Av og til trenger jeg litt tid for meg selv, så jeg kan klarne tankene. Av å til lurer jeg på om jeg tenker for mye, på nåtiden fremtiden og fortiden. Drømmer meg ofte vekk, og fantaserer om ting og tang.

 

- Jeg har altid vært litt guttejente, det er lettere å bli venn me gutta, av en eller annen grunn. 


- Jeg liker biler, helst tyske, men har flere favoritter.

 

- Jeg spiller playstation. Har hørt at det er unormalt for jenter, men jeg tviler, det er nok bare noe gutta forestiller seg, for jeg kjenner mange jenter som spiller. 


- Jeg har en masse klær å sko som jeg skjelder bruker, men neskter å kvitte meg med. Og sikkert 1000 smykker som aldri blir brukt siden jeg helst går med et spessielt smykke som betyr mye for meg. 

 

- Jeg har komplekser. Om hvordan jeg ser ut, usikker på om opførselen er rett i hvisse situasjoner. Og er usikker på meg selv iblandt. 
- Jeg ler hvis jeg blir nervøs, fleu, ikke vet hva jeg skal svare, eller hvis jeg ikke hører hva du sir, men allerede har sakt hæ? to ganger. 

 

- Jeg er somregel veldig glad, men hvis jeg blir sint så er jeg definnetift ikke noen hyggelig person å være i samme rom sammen med, å spessielt ikke hvis det er deg jeg er sint på. 

 

- Har jeg en mening om noe så sier jeg den. Og står somregel på mitt, uansett hva du mener. 

 

- Jeg er staere en et esel, å vil nok mest sansynelig ikke være den første til å gi meg. 

 

- Jeg ELSKER å ta bilde, men har desverre ikke like god tid til såndt lenger, jeg har så mange gode ideer! men de blir nedprioritert i fordel for skole, jobb, kjæreste, familie og venner. 

 

- Famile betyr ALT for meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten mamman min, som alltid er der, å som jeg kan snakke med om alt, og min pappan min som har lært meg så mye, og som alltid har stilt opp hvis jeg har havnet i trøbbel. Besteforeldrene mine er de beste! Jeg har ALLTid sett opp til de, sammen med tentene mine. - Jeg er Løve, og lever opp til stjernetegnet. And love it. Ble du noe klokere?, fikk du vite noe du ikke viste?, er det noe annet du lurer på?

7 kommentarer

like d for akkuratt den du e! <3 elske headeren btw ^^

Skrevet 13.02.2012 kl.23:20

genialt innlegg :D

Skrevet 14.02.2012 kl.12:06
Hei hei! :-)

Fin blogg du har!

Forresten, lyst å vinne en I pad 2? Gå til min blogg/url

Skrevet 14.02.2012 kl.12:10
Lyst å tjene penger pr.klikk?

Og i tilegg får du betalt for salg.

Det er folk som har tjent flere 1000kr på en uke.

En ting er sikkert, du trenger ikke ha mange lesere for å kunne tjene penger. Hvorfor skal alltid de store bloggerne få penger? Når vi små også kan få.

PLUSS dette er GRATIS, GRATIS Å MELDE SEG INN OG GRATIS Å BRUKE!

Også er det ganske så trygt, all infomasjon du gir til de blir holdt hemmelig.

Du må gi ut personlig info, for å kunne mota det du tjener der inne.

(Dette er en side for Svensker, norske og danske)

(Trykk på bildet mitt eller min url for å komme dit)

Skrevet 14.02.2012 kl.12:12
ganske gøy å lese sånne innleegg i grunn :)

Skrevet 14.02.2012 kl.12:13
fint innlegg, gøy å lese :)

Skrevet 14.02.2012 kl.12:27
Artig :D

Skrevet 14.02.2012 kl.12:32Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits