Skrevet 08.11.2011 kl.12:04. Ligger i kategorien Blogg

5Hentet fra

Jeg går hjem alene i mørket, ser meg over skulderen, det er ingen der... Jeg kunne sverge på at jeg hørte noe. Der er det igjen! Enda en gang ser jeg meg over skuldern, ikke en skjel å se. Jeg fisker frem nøklene fra lommen, og holder et godt tak rundt de, så hvis noen skulle komme har jeg i det minste et slags våpen. Jeg kjenner at trangen til å løpe vokser inni meg, til tross for at det ikke er noen bak meg.

Jeg er redd for mørket, alltid vært, men nå for tiden har det blitt verre, det er heldivis ikke ofte jeg går i mørket alene, men det er like skremmende hver gang. Antall voldtekter har økt, ikke bare i oslo, men også i en liten by som Molde.

Jeg leste nettopp et innlegg på denne bloggen som fikk meg til å tenke, anbefaler andre også å lese den! kansje du har et svar eller en løsning på dette problemet som bare blir større og større.

Har du tanker om dette? del dem gjærne med meg !

-Jeannette

5 kommentarer

kjempefin blogg!

ha en fin tirsdag!:)<3

Skrevet 08.11.2011 kl.12:21
Syns det er skremende at det bllir mere og mere voldteter og annen vold. Jeg har aldri vært mørke red men er det et sted jeg ikke går allene når det er mørkt, så er det i byen og tet bebgyd strøk. Jeg føller meg tryggere på lande og i skogen.

Skrevet 08.11.2011 kl.12:32
Kjenner meg igjenn, btw det bilde var dødskult!

Skrevet 08.11.2011 kl.12:34

Jeannette

kan desverre ikke ta på meg æren av å ha tatt d bildet :P men jeg syns d var passende, å likte det veldig godt

Skrevet 08.11.2011 kl.12:39
Likte innlegget, kjenner meg utrolig godt igjen. Og ja, det er utrolig skremmende hvor stort økt antall voldtekt og like hendelser som har skjedd det siste året.

Skrevet 08.11.2011 kl.13:37Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits